ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ

«ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015» :
Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας "όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας" «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.» .. "ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ".!!
«ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6
199/04-09-2015»:
Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την «Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία» καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των «2,3 τρις Ευρώ» το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.» .. "ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ".!!

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:
Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:
Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία)...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ
Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!
ΣΕΛΙΔΑ 4 από 40....
ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ–Ε.ΣΥ. ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 
&
Ο ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ :


ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ... ΠΑΡ ΑΥΤΑ ΤΟΝ... ''ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΙ" ... Η (ΑΝ)-ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!!


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.. "ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" & "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ":
😏ΔΗΛΑΔΗ #ΔΙΚΑΣΤΕΣ👩‍⚖️ & #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ👨‍⚖️ ΤΟ: 4,3% "PSI" Επιτόκιο έως το 2042 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΑΛΛΑ "ΙΣΩΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "0.5%=0 "ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" EΕΕ;?😎:::::    ::: : ;;
• [ Το επιτόκιο των νέων ομολόγων, που θα πάρουν οι ιδιώτες ανταλλάσσοντας τα υφιστάμενα, θα είναι 2% μέχρι το 2015, 3% από το 2015 μέχρι το 2020, και 4,3% από το 2020 και μετά.. έως και κατά 30 χρόνια (το 2042)] - Read more : #ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ "#ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" - Read more : https://esy-rodion.blogspot.com/2020/06/dikastikos-strouthokamilismos.html - Read more : "Τα βασικά στοιχεία του #PSI" - Read more : Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/9442/ta-basika-stoixeia-toy-psi
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ13-12-2019 : "ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΣ - ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ $600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -  ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΗΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ



ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΧΗΤΙΚΟ - VIDEO ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 5077 ΤΗΣ 13-12-2019.


(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΚΟI - ΠΟ(Υ)ΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚOI "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟI"


ΕΝΏ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ - Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ - Η ΕΚΤ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ - ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ - Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ - Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΕ 5 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΜΟΥΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ - Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ..

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 362ΔΙΣ, ΕΛΛΑΣ: 679ΔΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!




ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ 600ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: “…ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ‘Η ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ…” !!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ “ΓΙΑ ΤΑ 600 ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ‘ΔΩ Ή ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ” ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΔΕΙΤΕ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!




ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ






  1.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: http://www.artemis-sorras.gr/
  2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
  3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
  4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια